VÅR FÖRENING

Är en ideell förening som samarbetar med kommunen gällande skötsel av Bergslagsvallen, motionsspår och badplatsen vid Sågdammen. Föreningen erbjuder aktiviteter i syfte med att ge individer möjlighet till ökad rörelse, glädje och välbefinnande. 

Avgifter 2023/2024

Medlemsavgift:

Pensionär 50kr/år (fr.o.m. 65år)

Junior 100kr/år (t.o.m. 20år)

Senior 100kr/år (fr.o.m. 21år)

Familj 200kr/år. För barnfamiljer där alla vuxna och barn t.o.m.20 år är bokförda på samma adress.

Träningsavgift för Lyftet:

Pensionär 100kr/år

Junior 100kr/år (t.o.m. 20år)

Senior 300kr/år

Tagg:

100kr (engångssumma)

Termingsavgift för gymnastikgrupper:

Pensionär 50kr vår / 50kr höst

Senior 50kr vår / 50kr höst

Junior ingen avgift

Avgifterna gäller kalenderår.

NYHETER

Viktig information gällande damernas omklädningsrum under barngymnastik!

På styrelsemötet den 21/11 tog styrelsen beslut att på måndagar mellan kl. 16.15-19.15 är damernas omklädningsrum öppet för ALLA föräldrar/medföljare till barn som är med på barngumnastiken. Vi finner tyvärr ingen annan lösning just nu. 

Städning på Lyftet

Genomförs en gång i veckan under fredag, lördag eller söndag. 

100 års jubileum

Föreningen närmars sig 100 års jubileum som vi börjat planera inför. Vi eftersöker därför foton, tidningsutklipp, berättelser kring viktiga händelser mm. Har ni något som ni anser skulle passa att uppmärksamma så kontakta gärna Hans Wester eller Sören Hansson. Kontaktuppfifter till dessa hittar ni under fliken kontakta oss. 

HJÄRTSTARTARE

Hjärtstartare i skåp finns uppsatt på väggen i entren vid huvudingången till Bergslagsvallen. Hjärtstartaren är inköpt av föreningen med bidrag från Sparbanksstiftelsen Bergslagen och AHLSTROM-MUNKSJÖ. 

STÖD FÖRENINGEN

Bingolotter & Sverigelotter

Du kan stödja föreningen genom att köpa Bingolotter och Sverigelotter av oss. Vill du köpa lotter, kontakta föreningen genom att klicka på bilden.

Gräsroten

Du som är registrerad vid Svenska spel kan också stödja oss genom Gräsroten, detta kan man göra genom att klicka på bilden och välja Ställdalens AIK som förening hos Svenska spel Gräsroten. 

Valfri spåravgift

Om man åker längskidor har man också möjlighet att stödja oss, detta kan man göra genom att Swisha valfri spåravgift till: 1236346829 och skriva Längdskidor i meddelande. 

FÖLJ OSS

Gå med i vår Facebook-grupp